MODERN, A MAGÁNÉLET ÉS A HOZZÁFÉRÉS
Kínálunk családias hangulatú, meleg és a nyugalom egy felejthetetlen üdüléshez

HOTEL LUCY STAR - Kolozsvár

Megnyitottuk Lucy StarHotelet 2011-ben, mert szerettünk volna ajánlani látogatóinknak, turisták az egyik legszebb Erdélyi városban, egy kellemes élményt és szálláshelyet a Kolozsvári területek közelében.

Lucy Star szálloda a Dambu Rotund negyedben található, egy csendes helyen, közel a vonat állomáshoz és a busz pályaudvarhoz Kolozsváron. Ez az ideális hely, ahol meg lehet maradni, és pihenni, ha csak átutazóban van, nyaralásban vagy eseményen vesz részt.

A szálloda, amely 2011-ben épült, minőségi szolgáltatásokal rendelkezik és a szobákban új bútor található, vintage stílusú. 

Továbbá, minden szobában van telefon, plazma TV, ingyenes vezeték nélküli internet, modern fürdőszoba, egyedi és környezetbarát fűtés a falakban. Az Ön biztonsága érdekében, a szobákban mágneses kodolt kártyákal lehet bemenni.

Mi ingyenes parkolást az udvarban ajánlunk a tartózkodásuk alatt és non stop videomegfigyelést. A recepción ingyenes magazinok és újságok vannak, széf és csomagmegőrző. Kérésre biztosítunk hajszárítót, ruhaszárítót, vasalódeszkát, vasalót és ébresztőt a szobában. Dij által részesülhet nemzetközi telefonban, fax- szolgáltatások és mosó / szárítógépben.

A helyszíni étteremben megkóstolhatja számos nemzetközi ételeket és a ízletes román konyha főzéseit. Az étterem, melynek kapacitása 80-100 ülőhely, bérelhető hogy szervez különböző fontos eseményeket.

Szeretettel várjuk, hogy hasznot húzzanak a szolgáltatásainkban és a kényelemben, amelyeket hoztunk létre az Ön számára.