MODERN, INTIM ŞI ACCESIBIL
Vă oferim atmos­feră famil­ială, căl­dură şi lin­iş­te pentru o vacanţă de neuitat

HOTEL LUCY STAR -CLUJ NAPOCA

Hotel Lucy Star este situat in cartierul Dambu Rotund, in apropiere de gara si autogara. Hotelul a fost inaugurat in anul 2011 astfel se numara printre cele mai noi constructii din domeniul hotelier. Hotelul se face deosebit prin sistemul ecologic de incalzire/climatizare prin pereti.

Hotel Lucy Star oferă oaspeţilor săi cazare la cele mai bune conditii si tarife, într-o zonă liniştită a oraşului Cluj Napoca, aproape de mijloacele de transport în comun şi de numeroase obiective turistice importante.

LOCALIZARE ȘI FACILITĂȚI

În camerele amenajate modern, veţi avea parte de relaxare şi dotări de calitate, pentru ca vacanţa dvs. să fie una plăcută. Hotel Lucy Star va pune la dispozitie 28 camere confortabile dispuse astfel: 15 camere twin, 8 camere cu pat matrimonial, 3 camere triple, 2 apartamente. Camerele se inchiriaza si in regim single. Pentru siguranta dumneavoastra accesul in camere se face pe baza de cartele electromagnetice unic codificate. Toate camerele si spatiile publice din hotel sunt prevazute cu sistem de prevenire a incendiilor.

Hotelul dispune de wi fi gratuit, precum si de parcare gratuita si monitorizata video. La parterul hotelului este situat restaurantul care este deschis zilnic de la 7-22:00. In incita restaurantului se pot servi specialitati locale si preparate din bucataria internationala inclusiv pizza.

Receptia deschisa non stop, modern amenajata si foarte primitoare ofera urmatoarele servicii oaspetilor hotelului: servicii de curierat; pastrarea bagajelor; seif pentru pastrarea obiectelor de valoare; pastrarea si restituirea obiectelor; servicii de comunicatii (telefon, fax, scanner); primirea si transmiterea mesajelor; informatii; plata cu cardul; servicii de trezire a turistilor; servicii de inchiriere pat suplimentar; servicii de spalatorie si calcatorie; rezervari mese in incinta restaurantului, frigider, uscator de par, fier de calcat, masa de calcat.

Pentru mai multe informaţii nu ezitaţi să ne contactaţi.

Vă aşteptăm cu drag să ne deveniţi oaspeti!